Szórakozás

The Voice: Jaber Gábor a szemetet sem viszi le anélkül, hogy előtte ne parfümözné be magát

Azt mondja, sosem lehet tudni, kivel fut össze a liftben.

A The Voice évadnyitó epizódjában Jaber Gábor is bemutatkozott a zsűrinek. A édesapja oldaláról kuvaiti származású rapper az adásban elmondta, hogy komolyan foglalkozik a zenével, Snoop Doggal is dolgozott már együtt, a szülőhazája viszont saját bevallása szerint más világ, ahol nem tud rapperként érvényesülni. Előadásával a coachokat hamar meggyőzte, Manuel nagy bánatára viszont Curtist választotta mentorául.

A rapper egy, az RTL stábjának adott interjújában azt is kifejtette, mi az, aminek szintén nagy rajongója a zene mellett.

Nekem nagyon fontos a világban az illat, és hogy hogy néz ki az ember. Mindenki azt mondja, hogy ne a borító alapján ítélj meg egy könyvet. Én minden könyvet a borítója alapján ítélek meg. Ha nincs jó illatod én nem nézel ki jól, mit csinálsz? Nem tudom eléggé hangsúlyozni, milyen fontos ez

– magyarázta Jaber, hozzátéve: még a szemetet sem szokta kivinni anélkül, hogy előtte ne fújná be magát parfümmel, hiszen mint mondja, sosem lehet tudni, kivel fut össze a liftben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik