Szórakozás

146 ezer eurót költött egy műtétre, hogy 14 centivel magasabb lehessen, de már megbánta az egészet

Az eredetileg is 170 centiméter magas német modell azt mondja, hogy a volt férje erőltette rá a lábszárnagyobbító beavatkozást.

A német modell, aki 146 ezer eurót – mai árfolyamon több mint 56 millió forintot – költött arra, hogy meghosszabbíttassa a lábait, azt mondja, hogy most már mélységesen megbánta a fájdalmas beavatkozást

Theresia Fischer még néhány évvel ezelőtt esett át a meglehetősen extrém műtéten, mivel a 170 centiméteres magasságával nem volt elégedett, és szeretett volna rádobni még 14 centit. A most 31 éves modellnek ezért fémrudakat helyeztek a lábszáraiba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Theresia (@theresiafischer) által megosztott bejegyzés

A sípcsontot eltörik, a vádliizmokat felhasítják, és minden esetben egy teleszkópos rudat használnak. Az alsó lábszárat önállóan nyújtja az ember úgy, hogy az egyik kezével a térdét fogja, a másik kezével pedig befelé csavarja a lábfejét, amíg be nem kattan. Naponta tíz kattintás mindkét oldalon további 0,5 millimétert hoz

idézi a 31 éves modell Bildnek adott nyilatkozatát a LADbible.

Bár korábban azt állította, hogy el volt ragadtatva az eredménytől, legutóbb már azt mondta, hogy bárcsak soha nem feküdt volna kés alá. Az MDR Jump rádióállomásnak nyilatkozva Fischer arról beszélt, hogy csak a volt férje kedvéért tette az egészet, aki nagyon sokat könyörgött neki, mire beadta a derekát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Theresia (@theresiafischer) által megosztott bejegyzés


„Theresia, tudod, hogy szeretem a magas nőket. Szóval ez nagyon tetszene nekem. Akár 14 centiméterrel többet is kaphatnál” – az elmondása alapján ilyen és ehhez hasonló mondatokkal bombázta a volt férje. Fischer a rádióműsorban azt is felidézte, hogy korábbi partnere emellett azzal rombolta az önbecsülését, hogy rendszeresen azt mondta neki, hogy nélküle semmire sem képes, ezért szüksége van rá.

És ha ezt 20, 30, 60, 70 alkalommal is elmondják neked – akkor elhiszed, hogy nélküle semmi vagy.

– mondta a modell majd azzal folytatta, hogy korábban sose foglalkozott ezzel, mert mindig is elégedett volt a testével. Majd az egészre visszatekintve bevallotta, hogy felzaklatja, ha erre gondol. „Szégyellem magam, mert beleegyeztem egy olyan műtétbe, amibe nem kellett volna.”

Ez egyébként radikális nézőpontváltásnak tűnik a részéről, hiszen 2019-ben még azt nyilatkozta, hogy nagyon elégedett a műtét eredményével, ami a szexuális életét is feldobta. Illetve azt is elárulta, hogy azért vetette magát alá a beavatkozásnak, mert tizenévesen zaklatták, és így szerette volna megnövelni az önbizalmát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik