Szórakozás

A Konyhafőnök: Nesika kiborult, mert a földre ejtette a frissen sült linzeralapjukat, majd kiderült, hogy egy másik csapaté volt

Volt nagy idegeskedés.

A Konyhafőnök tegnap esti adásában csapatokban dolgoztak a versenyzők. Zsuzsának és Gerinek nem ment könnyen a közös munka, a linzertésztájuk készítése közben hangosan össze is szólalkoztak.

Idegességük aztán tovább fokozódott, amikor Nesika a sütőkhöz szaladt, és a kikapta onnan a sajátjuknak vélt linzeralapot, a tortaforma viszont szétesett, a tartalma pedig a padlón kötött ki. A versenyző csalódottan kezdte el összeszedni a földről a tésztát, mire Geri észrevette, hogy vetélytársa valójában az ő sütőjükből pakolt ki, az ő süteményüket tette tönkre.

Ne haragudj! Sajnálom! Akkor használd a miénket, vagy nem tudom

– ajánlotta fel nekik Nesika.

Amikor megláttam, hogy Nesi a földről szedi a nagy nehezen elkészült tésztánkat, azt hittem, eldobom az agyam abban a pillanatban. Leblokkoltam, elment a fejembe a düh. A cucca sincs a közelben, miért kell hozzányúlnia a miénkhez?

– bosszankodott később Geri, akiéknek Rácz Jenő azt javasolta, linzer helyett készítsenek egy más típusú lepényt, kelttésztából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik