Szórakozás

Hatalmas bika utazott egy autó anyósülésén Nebraskában

Döbbent rendőrök állítottak meg egy hatalmas bikát szállító autót augusztus 30-án délelőtt a nebraskai Norfolkban.

Amikor szerdán délelőtt tíz óra körül bejelentést kaptak arról, hogy valaki egy élő szarvasmarhát szállít az autójával a városban, a norfolki rendőrök azt hitték, egy borjúról van szó. Később alig hittek a szemüknek amikor meglátták, hogy egy megtermett, felnőtt bika utazik egy átalakított autó anyósülésén – írja az NBC News.

A jármű és a bika tulajdonosa, Lee Meyer elmondta, hogy az 1996-os Ford Crown Victoriának nem csak a teteje van megvágva, de megerősítette az alvázat, a padlólemezt, a felfüggesztést és futóműveket is. A Howdy Doody névre hallgató, 9 éves bika súlyát két éve mérték utoljára, akkor 998 kiló volt, de azóta biztosan túl van már az egytonnás határon.

Meyer azt mondja, évekig viccelődött azzal, hogy olyan autója lesz, melyben együtt utazhat a kedvenc bikájával, végül az unokái kérlelésének engedve valósította meg a tervet. Azóta Howdy Doodyval felvonulásokon és vásárokon lépnek fel szerte az államban, és mindenütt nagy közönségkedvencek.  Az átalakított jármű egyébként korábban rendőrautóként szolgált egy Arnold nevű nebraskai faluban.

Melyer megúszta figyelmeztetéssel az igazoltatást: a rendőrök felszólították, hogy vigye haza a bikát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik