Szórakozás

Betört egy bárba, nem tudta megállni, hogy csapoljon magának egy korsó sört

Egy bolti lopást követően egy szálloda bezárt bárjába is betört két férfi Angliában. Az egyikük annyira megszomjazott, hogy kiszolgálta magát a sörcsapnál.

Két férfi tört be egy hotel bezárt bárjába a gatwicki repülőtér közelében február 20-án. Miközben elloptak több palack tömény italt, az egyikük annyira megszomjazott, hogy csapolt magának egy korsó sört – írja a BBC.

Az elkövetők valószínűleg nem gondoltak rá, hogy minden mozdulatukat kamerák figyelik. A rendőrség jelentése szerint a 25 éves Harry Rose és cimborája, a 21 éves Connor Gooderson 450 font (kb. 200 ezer forint) értékű röviditalt akartak magukkal vinni, ám amikor a hotel személyzete tetten érte őket, Rose eldobta a táskát, amibe a palackokat pakolták, és menekülni próbált, de néhány perc múlva elfogták a rendőrök.

Mielőtt betörtek a bárba, az elkövetők élelmiszereket és üdítőket loptak egy reptéri áruházból. Rose azt mondta, azért követte el a bűncselekményeket, mert nem tudta miből rendezni a tartozásait.

Augusztus 7-én mindkét férfi bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt. Rose nyolc heti börtönbüntetést kapott és 50 font (kb. 22 ezer forint) jóvátételt kell megfizetnie. Goodersonnak nem kell börtönbe vonulnia: 20 órányi közérdekű munka elvégzése mellett összesen 403 fontot (kb 180 ezer forint) kell fizetnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik