Szórakozás

Börtönbe került a férfi, aki sokkolóval ébresztette párját, mert az túl sokáig aludt

Egy 11 éves kislány videóra vette a Skóciában történt esetet.

Augusztus 30-án 22 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték azt a férfit, aki még februárban sokkolót használt élettársa ellen.

Kenneth Donald hét éve volt együtt partnerével, amikor egy átitalozott éjszaka után ő már felébredt skóciai otthonukban, de barátnőjét még mindig az ágyban találta. Ekkor szólt neki, hogy keljen fel, mire a nő még öt perc alvást kért. Donaldnak nem tetszett ez a válasz (annak ellenére, hogy vasárnap volt), így megfenyegette a nőt, ha nem kel fel, sokkolóval fogja kiszedni őt az ágyból.

Röviddel később, amikor a nő újra elaludt, a vádlott fogott egy sokkoló eszközt, és a lábához érintve aktiválta azt, ami súlyos fájdalmat okozott neki, és ezt követően a jobb combja kipirosodott

– idézi Laurelle Johnstone ügyészt a LadBible.

Egy 11 éves kislány szemtanúja volt az incidensnek, és lefilmezte azt a mobiltelefonjával. A videón az látható, amint a férfi kattogtatja a sokkolót az ágyban fekvő barátnője felé, miközben nevetgél.

A 37 éves férfit nem sokkal később letartóztatták, és házkutatás során találtak az autójában egy sokkolót, ahhoz szükséges patronokat, töltőkábelt, valamint egy kést. A férfi ügyvédje szerint Donald az interneten vásárolhatta az eszközt, és csak viccből használta, de világos magyarázatot nem tudott adni a miértekről.

Nem kizárólag az Egyesült Királyságban könnyű hozzájutni sokkolókhoz: egy 12 éves amerikai kislány is interneten keresztül rendelt ilyen eszközöket, hogy azokat eladja az osztálytársainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik