Szórakozás

Lilu Pintér Béla Társulatáról: Ezekben az időkben nekem az is hazaszeretet, hogy támogatom őket, sajnos a szart akaratunkon kívül is pénzeljük

A műsorvezető szerint szép, amikor az igazi tehetségek megfogják egymás kezét.

Pintér Béla június végén indított adománygyűjtést színházi társulatának: videójában elmondta, kalkulációjuk szerint a következő évaduk költségeinek 90 százalékát képesek lennének fedezni a jegybevételeikkel, a maradék 10 százalékhoz viszont hiába adtak be pályázatokat, nem kaptak elegendő támogatást. Hozzátette, bár szégyenként éli meg, kénytelen a nézőiktől segítséget kérni.

Az adománygyűjtő-honlap linkjét nemrég Bödőcs Tibor is közzétette a közösségi oldalán, saját követőtáborát is arra kérve, ha módjukban áll, támogassák a társulatot.

Pintér Béla és Társulata nemzeti kincs, ahogy a művelt német mondja: »nesösnöl trezsör«. Az meg a nemzet szégyene, hogy támogatást kell kalapozniuk, míg az igénytelenség, a megalkuvás, a színvonaltalanság, a hazugság lubickol az adóforintjainkban. Kérem, ha tehetik, támogassák őket Önök is!

írta posztjában a humorista, melynek képernyőfotóját nemrég Lilu is megosztotta a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében. A téma kapcsán úgy fogalmazott: „akármilyen aljas, nyomorult az, amiben élünk, elég szép, amikor igazi tehetségek megfogják egymás kezét”.

A műsorvezető később maga is közzétette az adománygyűjtő oldal elérhetőségét, majd hosszabban is kifejtette gondolatait.

A színház, aminek az előadásain nevetünk, sírunk, megcsavarja a lelkünket, kitépi a szívünket, és ezt leginkább egyszerre. Nekik kérniük kell. Hogy alkothassanak. A tehetségtelennek csak jól helyezkedni. Megalkudni. És dől a pénz. Nekem ezekben az időkben az is hazaszeretet, hogy támogatom őket. Ha belefér, tegyétek ti is. Sajnos a szart akaratunkon kívül is pénzeljük

– zárta sorait Lilu, aki nemrég az Átrium megszűnéséről is kifejtette a véleményét.

Kapcsolódó
Lilu: Vajon az Átriumot hány Lölő-jacht megtankolásából lehetett volna megmenteni?
„Köszönjük, hogy jól költitek a közpénzt” – üzente a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik