Szórakozás

A Konyhafőnök: Fördős Zé egy versenyző útjába állt, utóbbi felkapta és odébb tette a gasztrobloggert

Balázs úgy érezte, cselekednie kell, ha haladni szeretne a saját dolgával.

A Konyhafőnök szerda esti adásában Zsuzsi jutott előnyhöz: Fördős Zé tehermentesítette némiképp egy időre, tette mindezt Balázs pultjában, a tőle telhető legzavaróbb módon. A gasztroblogger lépten nyomon a versenyző útjába állt, elfoglalta a helyét és felfordulást keltett a pultján, amit Balázs hamar megunt: egy ponton felkapta őt és odébb tette.

Rohadtul idegesítő volt, hogy ott sertepertélt. Tologatott, húzogatott, amiért nyúltam azért nyúlt, elvette, odarakta. Próbált ilyen test a test elleni harcot is bevetni ellenem. Úgyhogy cselekedtem, megfogtam Zét és arrébb raktam, hátha érteni fogja, hogy nincs itt keresnivalója

– mondta később a történtekről Balázs, hozzátéve: a gasztrobloggert leginkább egy légyhez tudta volna hasonlítgatni abban a pár percben, amíg osztozniuk kellett a pultján.

A jelenetet látva VV Piros megjegyezte, ő is hátráltatva érzi magát, mert akarva-akaratlanul is Fördős Zé előadását figyelte, ami megzavarta a koncentrálásban. Az egykori ValóVilág-szereplő végül ki is esett a versenyből.

A szóban forgó adásrészletet ide kattintva lehet visszanézni.

Kapcsolódó
A Konyhafőnök: VV Piros kiesett
Csalódottan vette tudomásul a zsűri döntését, mert szeretett volna még bizonyítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik