Szórakozás

Fekete Dávid: A gyerekeim anyját a mai napig nem jelentettem fel

tv2
tv2
Kapcsolatuk csak a gyerekekre koncentrálódik.

Fekete Dávid Hajdú Péternek adott interjút, az anyag pénteken jelenik majd meg a Frizbi YouTube-csatornáján, ebből a Blikk szemlézhetett idő előtt egy részletet. A szezonnyitó adásban egyebek között arról is mesél majd az egykori megasztáros, hogy gyerekei anyjával nem jó a kapcsolata.

A gyerekeim anyját a mai napig nem jelentettem fel azokért az állításokért, amiket rólam az újságokban mondott. Amikor a kisfiam kiesett az ablakból, a rendőrségtől küldtek be a börtönbe papírt, hogy feljelentést tehetek a feleségem ellen. Én akkor sem tettem meg, úgy, hogy ő az egész ország előtt lejáratott, mert azt néztem, hogy az én két pici gyermekemnek az anyukája. (…) Soha nem beszéltünk az ügyemről, kizárólag a gyerekekről beszélünk. Próbálom megoldani, hogy ne jöjjön elő semmi az ügyemmel kapcsolatban és ne legyen veszekedés. Megbocsátottam már neki, már csak a hitem miatt is, azt viszont, hogy még mindig nem látom a szemében a megbánás egy kis részét sem, nem tudom hova tenni. Mindig a bajban derül ki, hogy kire számíthat az ember

idézi a lap az énekest.

Mint ismeretes, Fekete Dávidot több mint egy éve engedték ki előzetes letartóztatásából, hogy házi őrizetben folytassa tovább a büntetését, miután a gyanú szerint gépkocsik adás-vétele során százmillió forinttal károsította meg az ügyfeleit.

Az énekes július elején engedményt kapott a bíróságtól, melynek értelmében megengedték neki, hogy szabadon mozoghasson Győr közigazgatási területén, illetve bármikor elmehessen két kisfiáért, akik Lébényben élnek. A közelmúltban koncertet is adott Győrben, elmondása szerint pedig egy rendezvényszervezőtől is kapott ajánlatot, egyelőre viszont még csak a városban szabad mozognia.

Kapcsolódó
Fekete Dávid: Volt, hogy havi tíz és félmilliót fizettem uzsorásoknak
Úgy véli, a börtönben vált kisfiúból férfivá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik