Szórakozás

A Konyhafőnök: „Eddig ez a legrosszabb tányérod” – Sárközi Ákos a kukába kanalazta Dóri elemét, aki előnnyel indult a feladatban

Fördős Zé el is fintorodott a lime-zselé kóstolása közben.

A Konyhafőnök legutóbbi adásában rakott krumpli-készítésben is remekelniük kellett a versenyzőknek. Dóri két előnyt is kapott a többiekkel szemben: egyrészt Rácz Jenővel az oldalán vásárolhatott be a piactéren, majd választhatott, melyik vetélytársát hátráltatja. Utóbbi esetében Rebekára esett a voksa, aki végül ki is esett a versenynap végén.

Dóri étele viszont nem nyerte el a zsűri tetszését. Rácz Jenő bár a tálalását megdicsérte, azt mondta, a lime-zseléje olyan, mintha a savanyú gyümölcs levét eszegetné zselésített formában, Fördős Zé pedig el is fintorodott kóstolás közben. Amikor a fogás Sárközi Ákoshoz került, a séf a kukába kanalazta a zselés elemet.

Szegény mentortársak… ezt kellett enniük? Tényleg nagyon rossz. Egy előnyből indultál, és ahogy mondtam, fantasztikus volt a konyhai munka, tényleg, villámsebesen dolgoztál. De sok hűhó semmiért. Eddig ez a legrosszabb tányérod, amit kóstoltam

jelentette ki a séf, Dóri pedig később a riportszobában úgy fogalmazott, az értékelés során ő is úgy odaégett, mint a krumpli, amit megpróbált elkészíteni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik