Szórakozás

Ifj. Schobert Norbi Amerikában szeretne továbbtanulni, karriert is szívesen építene ott

Örülne, ha kint sikerülne elérnie azt, amit itthon a szüleinek.

Schobert Norbert és Rubint Réka idősebbik fia, ifj. Schobert Norbi a Fókusz stábjának adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy komoly elköteleződést érez az Egyesült Államok irányába: ott szeretne továbbtanulni, illetve karriert is szívesen építene az USA-ban.

Biztos, hogy Amerikába mennék üzleti iskolába. Mellette dolgoznék is, tanulnám a nyelvet. Az ottani tudást is magamba szívnám, egy pár év múlva meg talán tökre hasznát tudnám venni itt, ha esetleg visszajönnék. Jó lenne, ha esetleg már ott el tudnám érni, amit itt a szüleim. Magamnak egy teljesen új életet el tudnék ott kezdeni. Nekem ez a tervem, ezen nem is fogok nagyon változtatni. Biztos, hogy Amerika felé veszem a célt

– magyarázta.

A Farm VIP tavalyi évadának győztese hozzátette, nem bánja, hogy a családja a figyelem középpontjában áll itthon, úgy véli, ezzel a lehetőséggel élni kell. Hangsúlyozta, hogy a hírnévtől nem tervez elszállni, igyekszik, hogy mindig megmaradjon embernek, hiszen a szülei is erre nevelték.

Az interjúban szó esett a 18 éves fiú szerelmi életéről is: mint mondta, nemrég egy gyerekkori ismerősével futott össze vidéken, akivel hamar egymásra találtak. A titokzatos lányról egyelőre nem szeretett volna többet elárulni, azt viszont nem titkolta, hogy nagyon boldogok együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik