Szórakozás

Otthagyta a munkáját, hogy legyen ideje megismerni mind a 96 gyerekét

Felkeresni őket talán még a könnyebbik része.

A 32 éves, georgiai Dylan Stone-Miller otthagyta a munkáját, hogy nyáron egy 15 ezer kilométeres utazásra tudjon elmenni, miközben meglátogatja a gyerekeit.

Amiből nincs kevés, összesen 96.

Legalábbis ennyiről tud, de a szám lehet magasabb.

A szoftverfejlesztő Stone-Miller spermadonor, a nagy út ötlete azután fogalmazódott meg benne, hogy látott egy képet az egyik gyerekéről, Harperről.

Úgy tekintek rá, mint az első gyerekemre

– nyilatkozta a férfi a Wall Street Journalnek.

Stone-Miller és felesége 2020-ban váltak el, ezután kapott egy levelet Harper egyik anyukájától, Alicia Bowestól, amelyben arról írt, mennyire hálásak neki. A nőnek a donoraktából származó információk (például Stone-Miller keresztneve, apja igazságügyi pszichológus szakmája) alapján sikerült a közösségi médiában ráakadni gyereke biológiai apjára.

Volt ekkor már egy Facebook-csoport Xytex 5186 Offspring néven, ez volt a férfi spermabankos azonosítója. Stone-Miller megkérdezte, csatlakozhat-e, erre végül nem került sor, de másik 20 gyerekének a szüleivel fel tudta venni egy kapcsolatot egy Bowes által létrehozott csoportban.

Harper három éves volt, mikor személyesen is megismerkedtek, ekkor döntötte el Stone-Miller, megpróbálja felvenni a kapcsolatot a lehető legtöbb utódjával.

A megtakarításából indult útnak, amely során végül már 25 gyerekével találkozott.

Egy táblázatot vezet, benne a gyerekei nevével, életkorával, születésnapjával, és hogy mikor látta őket vagy beszélt velük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“Donor Dylan” (@donordylan) által megosztott bejegyzés

Bowes őszintén elmondja, hogy noha az elmúlt évben kétszer is engedték a férfinek, hogy találkozzon Harperrel, azért néha tolakodónak érzik a férfivel levő kapcsolatukat. Egyelőre keresik a határaikat.

Nem akarom, hogy Harper azt gondolja, bárhogy hívhatja őt. Nem az apja és kész. Ha azt mondaná előttünk, hogy ő az apja, azt mondanánk: Dylan nem az apád. Soha nem is lesz az apád. Nincs apád, neked donorod van.

Ez a helyzet Stone-Millernek is nehéz, elmondani a biológiai lányának, nem ő az apja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik