Szórakozás

Még csak 10 éves a lánya, de engedte, hogy köldökpiercingje legyen

Korábban a műkörmöt is megengedte neki.

A saját magát rossz anyának nevező Whitney Ainscough nem éppen a legszigorúbb szülők közé tartozik. Már azért is kapott hideget-meleget, mert korábban megengedte a 10 éves lányának, hogy műkörmei legyenek, aki aztán sírt is, mert nem tudott mit kezdeni magával a túl hosszú körmök miatt.

Most arról beszélt a 30 éves Ainscough, hogy megengedte lányának azt is, hogy köldökpiercingje legyen. Sokan rátámadtak a TikTokon, de azzal védekezett:

Én vagyok az anyukája. És azt mondtam neki, hogy megteheti. Nem látok semmi problémát egy tízéves köldökpiercingjében.

Sokan emiatt is nekiestek, azt mondják, ez gyerekbántalmazás, és hogy remélik, azt is megengedi lányának, hogy dohányozzon. Más szerint ennek komoly egészségügyi hatása lehet.

@itsmebadmom Replying to @𝐀𝐧𝐧𝐚𝐚𝐚💎 why did i let my 10year old have her belly pierced? 👀 #fyp #fy #kidsoftiktok #daughter #ten #moms #itsmebadmom #bellypiercings #home #mydescion #councilestate #costofliving ♬ original sound - Itsmebadmom✅

Olyanok is hozzászóltak a TikTok-videó alatt, akik szerint nincs semmi baj Ainscough viselkedésével. Egy anya szintén megengedte pár hete 11 éves lányának, mert

Szerette volna megcsináltatni, tudja, hogyan vigyázzon rá és hogyan tartsa tisztán, szóval miért ne?

Egy másik anya pedig azt osztotta meg a kommentek között, egykorú lányának azért engedte meg, mert az osztálytársainak is van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik