Szórakozás

„Aktív agysejtek tekintetében óriási a deficit” – Balázsék is reagáltak L.L. Junior és G.w.M gyorshajtásos ügyére

rtl
rtl
Nem finomkodtak az ügy kapcsán.

L.L. Junior múlt csütörtökön az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amit lásztólag vezetés közben rögzített, miközben a Petőfi hídon Budáról Pest irányába haladt át. Miközben a felvétel készült, egy másik autó is elhajtott mellette, mire a rapper azt mondta: „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?”.

A videó további részéből kiderült, hogy a másik kocsit Kulcsár Edina férje, G.w.M vezette. A szóban forgó felvétel miatt a rendőrség eljárást indított, miután például az is kiderült a képkockákból, hogy L.L. Junior is 100 km/h-val hajtott át a hídon.

Ez olyan fajta érzékenység sértés, amit szerintem se brahiból, se jaszkarizásból, semmiből nem teszel ki.

– kezdte Rákóczi Feri. Sebestyén Balázs úgy folytatta: „Vagy ha föl is veszed, elküldöd a G.w.M-nek, nem rakod ki az oldaladra”.

Itt aktív agysejtek tekintetében óriási deficit van. Ne menjen ő se, senki 130-cal. (…) Ilyenkor nem lenne azért picit okosabb… nem mondhatta volna azt, hogy gyerekek, igen, elszúrtam, ne haragudjatok? Ahelyett, hogy felkapja a vizet, elkezd füvesezni. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy egy hülye barom voltam, bocs?

– fogalmazott Vadon János.

 

L.L. Junior az ügyben a 24.hu-nak azt nyilatkozta:

Széttárom a kezem azelőtt, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak. Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket. Sajnálom a negligens magatartást, és továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik