Szórakozás

Fizetett azért a nő, hogy 43 évesen elveszítse a szüzességét

Egyáltalán nem bánja, azt reméli, hogy nyilvánosságra lépett ezzel, csak inspirál másokat.

A 43 éves ausztrál Melanie Hawke-nál egy ritka gerincvelő-gyulladást, transzverzális myelitist diagnosztizáltak, mikor még kétéves volt. A szülei akkor úgy vitték kórházba, hogy az akkor már rendesen sétáló és beszélő gyerek, mintha részeg volna, megbotlik, elesik.

A betegség nem gyógyíthatatlan, de Hawke a lábait teljesen elveszítette, a karjait is csak részlegesen tudja mozgatni. Egész életére kerekesszékbe került nőnek emellett légzési problémái egyéb fájdalmai is jelentkeznek időként, a mindennapjaihoz egy segítőre van szüksége.

Hawke úgy emlékszik vissza, hogy a szülei soha nem beszéltek neki a szexről, akkor hallott róla először, mikor anyja azt mondta a fiútestvérének, hogy ne ejtsen azelőtt teherbe egy nőt, mielőtt el nem venné.

Nem volt esélye, hogy kiszökjek, szóval nem aggódtak ezen

– idézi a Mirror a Take5 magazinnak nyilatkozó nőt.

Egyetem alatt ismerkedett meg egy fiúval, akit kedvelt, de akit közben a többiek csúfoltak, mert érzelmeket táplál Hawke iránt, így inkább távolságot tartott tőle a nő, aki a munkába és más tevékenységbe temetkezett. Úgy volt vele, hogy neki soha az életében nem lesz párja.

Hawke a koronavírus-járvány alatt majdnem meghalt. Egyenesen kellett feküdnie, hogy elegendő oxigénhez jusson, ez viszont a betegsége miatt nem olyan egyszerű, teljesen elmerevedett a nyaka és a háta. Az ápoló, aki a mindenapjaiban segítette, ajánlotta fel, hogy megmasszírozza. Ekkor jött rá a nő, még soha nem érintették meg így.

A segítőjén keresztül azt is megtudta, hogy vannak olyan szexmunkások, akik a fogyatékkal élőkre specializálódtak.  Mikor ráeszmélt, hogy túl rövid az élet, az interneten rátalált Chayse-re, akivel 400 ausztrál dollár (90 ezer forint) ellenében egy erotikus masszásban egyeztek meg. A férfinél találkoztak, a segítő vitte át Hawke-t, akit segített átöltözni egy szexi fehérneműbe is. A találkozó olyan jól sikerült, hogy két hét múlva újra találkoztak, ezúttal már a nő otthonában, ami sokkal jobban megfelel az igényeinek.

Három izgalmas órát töltöttünk együtt. másnap az egész testem fájt. Chayse olyan sokféle pozícióba hajlított, de akkor nagyon jól éreztem magamat. Most már rendszeresen találkozom Chayse-zel, megnyitott előttem egy olyan világot, amely már régóta hiányzott és minden percét szeretem.

Hawke azt mondja, a férfin keresztül rájött, mit szeret és mit nem a szexben és most már elég önbizalma lett ahhoz is, hogy randira menjen.

Tudom, hogy egyesek elítélnek, de az könnyű, ha nem vagy fogyatékkal élő. Nem tudod, az milyen. A nekem fontos emberek támogatnak, és soha nem voltam boldogabb. Csak azt sajnálom, hogy nem tettem meg ezt korábban.

A nő a történetét azért mesélte el, hogy más fogyatékkal élőket inspiráljon, hogy tudják, ők is lehetnek boldogok, olyanok, akit szeretnek, akire vágynak, és hogy nekik is van lehetőségük az intimitásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik