Szórakozás

„Az én időm még nem jött el” – Bebe főiskolásként is túlélt egy autóbalesetet, ami után másfél évig lábadozott

A zenész kocsijában péntek este szállt el a fék az autópályán.

Bebe nemrég a közösségi oldalán számolt be arról, hogy péntek este cserben hagyta az autója. Mint írta, bár úgy tűnt, minden rendben van a kocsijával, amikor az autópályán vezetett, váratlanul szétnyílt a fékcső és elfolyt belőle az összes olaj, így a fékje használhatatlanná vált.

A zenész most a Blikknek mesélt bővebben a történtekről, azt is elmondta, hogyan sikerült megadályoznia a balesetet.

Hatalmas szerencse, hogy motorfékkel és kézifékkel meg tudtam állni a feltorlódott kocsisor mögött, mert ha ez nem sikerül, inkább az árokba kormányzom az autóm, hogy legalább más ne sérüljön meg. A másodperc tört része alatt kellett döntenem, mégis úgy tűnt, mintha hosszú percek teltek volna el

– árulta el az énekes, aki arról is beszámolt a lapnak, hogy főiskolás korában átélt már egy autóbalesetet. Ekkor nem ő vezetett, a sérülései miatt viszont több operáción is át kellett esnie, másfél évig tartott a felépülése.

Ami a pénteki esetet illeti, Bebe a posztjában úgy fogalmazott, a harmadik születésnapjának tekinti a napot, most pedig hozzátette, hisz abban, hogy mindenkinek meg van írva a sorsa.

Az én időm pedig még nem jött el, hiszen mindkét eset után végezhettem volna a temetőben. Rengeteg vétlen balesetről lehet hallani és sosem tudhatjuk, mennyi időnk van még. Figyelmeztetésnek veszem ezt a jelet is, hiszen nem tudjuk, mikor érünk az utunk végére, azt pedig megfogadtam, hogy azokra fogok koncentrálni, akiket szeretek és akik engem is szeretnek. Korábban mindig hosszú távra terveztem, most azonban elhatároztam, nem halogatom azokat a dolgokat, amiket meg szeretnék tenni, mert az időnk véges

– jelentette ki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik