Szórakozás

Várandósan maradt egyedül VV Zsófi, volt párja hét év után döntött úgy, nem szeretne családot

Az egykori valóságshow-szereplő egyedül neveli kétéves kislányát.

A Palikék Világa YouTube-csatorna Hová tűnt? című műsorában tűnt fel Szabó Zsófia, azaz VV Zsófika, aki a ValóVilág negyedik évadában szerepelt, 19 éves korában. A villalét után zenei karrierrel is próbálkozott, de egyébként nem volt célja, hogy a valóságshow után tartósan a képernyőn maradjon. Azt mondja, mostani fejével nem jelentkezne realitybe, de nem nem bánta meg fiatalkori döntését, mert sokat köszönhet neki. Az évek alatt hívták különböző műsorokba, de a legtöbb felkérésre nemet mondott, mert nem szeretne mindenáron szerepelni.

Ma saját vállalkozását, egy kozmetikát vezet, de elsősorban édesanyának tartja magát. Van egy kétéves kislánya, Luca.

Nagyon szeretek anyuka lenni, szerintem én mindig erre készültem. Emlékszem, hetedikes-nyolcadikos koromban, amikor mentem haza az iskolából, akkor beszélgettem a jövőbeli gyermekeimmel, és mindig azon gondolkodtam, hogy milyen jó lesz majd úgy hazajönni, hogy tényleg a gyerekeimhez beszélek

– mondta el a műsorban Szabó Zsófi. Elismerte, hogy maga sem így képzelte az anyaságot, de pozitívan csalódott benne, nem gondolta, hogy ennyire jó lesz. Arra sem készült, hogy egyedülálló anyaként neveli majd a kislányát.

Alapjáraton nagyon szerelmes típus vagyok: végtelenül szerelmes, akkor megszűnik minden. Nyilván nem így képzeltem én sem, de bennem még van remény, hogy ez egyszer még lesz nem így, és lesz még gyerekem, mert nagyon szeretnék.

Mint elmondta, azért alakult mégis úgy, mert a volt párja nem akart velük maradni.

Hét évig voltunk együtt, és akkor ő úgy döntött, hogy nem szeretne velünk élni

– mondta, hozzátéve: a férfi részese maradt az életüknek.

Most, hogy Luca nagyobb, sokat találkoznak, úgyhogy nem mondhatok rá semmit. Tényleg segít, voltunk együtt nyaralni… Nem tudok rá egy rossz szót sem mondani, de a hétköznapokból nem veszi ki a részét.

Szabó Zsófi akkor sem esett kétségbe mikor egyedül maradt, mivel tudta, hogy édesanya szeretne lenni.

Akkor még lett volna lehetőségem ezt megváltoztatni vagy úgy csinálni, hogy ne legyen gyerekem, de én nagyon akartam. Nagyon pici volt a baba, amikor az apja azt mondta, hogy ő nem akar egyáltalán családot. Akkor még változtathattam volna ezen, de meg sem fordult a fejemben.

A teljes beszélgetés ide kattintva érhető el.

Az egykori valóságshow-szereplő pár hete leghíresebb, és egyben egyetlen slágeréről is elmondta a véleményét az évek távlatából:

Kapcsolódó
VV Zsófi a Rágógumi című számáról: Nem tudom, hogyan tudtam azt bevállalni
Arra a dalra bizonyára sokan emlékeznek, ha a VV-játékosra nem is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik