Szórakozás

Arról kérdezték, milyen szerinte az igazi férfi, Köllő Babett egy Majkával közös sztorit hozott fel példaként

TV2
TV2
Egy férfi legyen gáláns, stílusos és humoros, tartja Köllő Babett.

Köllő Babett a Stories Podcast vendége volt, ahol a műsorvezető egyebek mellett arról kérdezte, milyen számára az igazi férfi. A színésznő az elején leszögezte, hogy olyan, mint a férje, aztán úgy folytatta:

Nagyon szeretem, hogyha egy férfi nagylelkű és gáláns, és ezt most nem úgy kell érteni, hogy rengeteg ajándékot vesz a másiknak.

Szerinte ez a nagylelkűség akár apró gesztusokban is megmutatkozhat. Ennek érzékeltetésére elmesélt egy történetet Majkáról, akivel már a Sztárban Sztár előtt is hosszú évekre nyúlt vissza az ismeretségük.

Mindenkinek téves elképzelése van arról, hogy mennyit keresnek a színészek. Amikor még jártuk a vidéket, játszottunk egy darabot csodálatos olasz slágerekkel, és a főszereplő Majka volt. Mi évekig játszottunk egy színházi darabban, és zseniális volt benne a csávó. Egy fellépés után beültünk kajálni valahova. Akkor ő már járt fellépésekre, saját lemezei voltak, és képzeld el, mire megvacsoráztunk, kifizette mindenkinek a vacsoráját. Na, így értem, hogy valaki nagyvonalú és gáláns, ez számomra nagyon fontos

– idézte fel Köllő Babett, majd elmondta, számára mitől férfi a férfi.

Nekem egy pasinál fontos, hogy legyen nagyon jó stílusa. Egy férfi ne szép legyen a klasszikus értelemben, hanem humoros, legyen nagyon igényes magával szemben, és az öltözködési stílusa is legyen egyel extrémebb, mint az átlag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik