Szórakozás

Iggy Azalea állítja, nem fejezhette be szaúd-arábiai koncertjét, miután szétszakadt a nadrágja

Steve Jennings / Getty Images
Steve Jennings / Getty Images
A hatóságok rögtön leállították a showt.

Iggy Azalea azt állítja, hogy kénytelen volt félbehagyni pénteki koncertjét Szaúd-Arábiában, miután a fellépés közben történt vele, pontosabban a nadrágjával egy kis baleset.

Valószínűleg Szaúd-Arábia volt a lehető legrosszabb hely, ahol szétnyílhatott a nadrágom, és emiatt sajnos nem engedték, hogy befejezzem a showt. De a jó hír, hogy a szervezők elképesztően kedvesek voltak velem, és a koncertezők is abszolút támogattak mindenben. Szeretlek titeket, srácok! Nem így terveztem a showt, de örök emlék marad, ami megmutatta nekem, hogy milyen kedvesek, szeretettel teliek és támogatók tudnak lenni az emberek egy ilyen kínos pillanatban

– írta a rapper egy szombati posztjában az Instagramon (ebben videót is mutatott a pillanatról, amikor elszakadt a nadrágja), de ez azóta törlésre került. Ez lett a sorsa a témához kapcsolódó Twitter-bejegyzéseinek is, amiknek tartalmát a PageSix írta meg.

Nagyon sajnálom, hogy nem fejezhettem be a műsort. Ez nem a rendezők hibája, szóval legyetek velük kedvesek, mert ők csodálatos emberek, és mindannyian folytatni akartuk, de a hatóságok nem engedték a nadrágom szétnyílása miatt

– fogalmazott egy posztban, míg egy másikban azt írta:

Azt mondtam a koncerten, hogy »Hölgyeim, csapjatok zajt, ez a nők világa!«, és úgy tűnik, ez nem tetszett a hatóságoknak. Lol. Nekem nem esett bajom, csak nem szeretném, hogy a rajongók szomorúak vagy dühösek legyenek a koncert szervezőire, mert ez nem az ő vagy az én hibám volt, hanem a színpad mellett álló rendőrségé.

Egyelőre nem tudni, Azalea tervezi-e, hogy újra színpadra lép a helyszínen. Információk szerint egyébként a rapper már műsora nagy részén túl volt, mikor megtörtént az incidens a fesztiválon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik