Szórakozás

„Se hallásom, se ritmusérzékem nincs” – Hargitai Bea elmondta, hogy fog így zsűrizni a TV2 zenés showjában

Már kigondolta, mire fog figyelni a Mutasd a hangod! produkcióinál.

A héten a TV2 leleplezte, mely hírességek látnak majd el szerepet a csatorna legújabb zenés műsorában, ami Mutasd a hangod! címmel fut szeptembertől. Ekkor kiderült, hogy Rákóczi Feri és Papp Szabi mellett Hargitai Bea segíti majd a játékosokat.

Amikor felkértek, hogy én is legyek zsűritag, akkor nem volt kérdés, hogy igent mondok. Nagyon-nagyon várom már az izgalmakat, nagyon vicces lesz, érdekes, szerintem néha talán kellemetlen – mármint nem nekünk, hanem szegény énekeseknek

nyilatkozta a műsorral kapcsolatban a modell, aki korábban az RTL Álarcos énekes című műsorában szerepelt. Az Alien jelmezben rejtőzött, és a második adásban lepleződött le, majd a következő évadban nyomozó volt. Ennek ellenére elárulta: van egy dolog, ami óriási kihívást jelent neki az énekesekkel kapcsolatban.

Az az igazság, hogy nekem se hallásom, se ritmusérzékem nincsen, úgyhogy én arra fogok figyelni, hogy amikor az illető előadja a produkciót, akkor vannak olyan apró dolgok, amiket az énekesek csinálnak – például rebegtetik a szájukat –, és ezeket egy nem énekes nem tudja megcsinálni. Ezeket az apró trükköket fogom nézni, meg hogy hogyan mozog a színpadon, színpadi ember-e, és akkor talán már közelebb leszünk a megoldáshoz.

Hargitai elmondása szerint jók a megérzései, a formátum külföldi verziót nézve ugyanis általában sikerült ügyesen eltalálnia, hogy ki énekes és ki az, aki csak tátog. Hogy pontosan mi lesz a feladata a műsorban, arról korábbi cikkünkben írtunk.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik