Szórakozás

„Az emberek azt hiszik, a felnőttfilmsztárok hülyék, ezért diplomát szereztem, hogy bebizonyítsam, tévednek”

Amanda Lopez / For The Washington Post / Getty Images
Amanda Lopez / For The Washington Post / Getty Images
A veterán felnőttfilmes, Tasha Reign két diplomát is szerzett az egyetemen, de azt mondja, hogy nagyon nehezen tudta összeegyeztetni a tanulmányait és a forgatásokat.

A felnőttfilmes karrierjével párhuzamosan két diplomát is szerző Tasha Reign nekiment azoknak a trolloknak, akik szerint az iparágban dolgozó színészek hülyék.

A Playboy-címlaplányként is ismert, több mint 150 felnőttfilmben szereplő nő egy podcast vendégeként nemrég azt mesélte, hogy a pornószínésznők butaságával kapcsolatos előítéletekkel szembeni „védekezési mechanizmusként” döntött a diplomák megszerzése mellett.

Akkor, amikor a pornóiparba kerültem, határozottan úgy éreztem, hogy kettő vagy még több diplomával kell rendelkeznem, mert az embereknek az a tévképzete, amit kialakítanak rólad, hogy ha pornózol, akkor nem lehetsz okos

– mondta Holly Randall podcasternek, a Holly Randall Unfiltered című műsor vendégeként a Daily Star beszámolója szerint. A most 34 éves felnőttfilmes ezért úgy döntött, elvégzi a genderképzést az egyik legrangosabb nyugati parti egyetemen, a Los Angelesben található Kaliforniai Egyetemen.

„Alig várom, hogy mostantól a produceri, a rendezői és az előadói munkára koncentrálhassak, illetve felhasználhassam a UCLA-n kapott képzést, és megosszam a tapasztalataimat és a perspektívámat a közönséggel” – folytatta a felnőttfilmes, aki elmondása szerint mindig is úgy érezte, hogy diplomát kell szereznie, mert a családja ezt várta tőle.

„Az emberek azt hiszik, a felnőttfilmsztárok hülyék, ezért diplomát szereztem, hogy bebizonyítsam, tévednek” – mesélte, majd azt is elárulta, hogy a többi egyetemista gyakran felismerte, ami rendszerint közös szelfikben csúcsosodott ki.

A legnagyobb hátránya a felnőttfilmezéssel párhuzamosan végzett tanulmányoknak egyébként az volt szerinte, mert „kaotikussá” vált az élete, és nehezen tudta összeegyeztetni a tanulást a forgatásokkal.

Olyan időpontokban kell megjelenned, amikor más dolgokkal vagy elfoglalva, például az iskolai munkáddal, és fordítva. Szóval ez két hatalmas kötelezettség, és eltartott egy darabig, amíg befejeztem a tanulmányaimat, mert az utolsó pillanatban is prioritásként kezeltem, hogy el tudjak menni a forgatásokra.

De egyébként pozitívan élte meg az egyetemi létet. A beszélgetés során felidézte, hogy több alkalommal is megkérték a tanárai, hogy tartson előadásokat a pornóiparról és a beleegyezés fontosságáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik