Szórakozás

Ferde volt a festmény a nappalijában, egy másfél méteres pitont talált mögötte – videó

A váratlan vendéget végül csak szakértői segítséggel tudta kitessékelni az ausztrál nő.

Rémisztő felfedezést tett egy ausztrál nő az otthonában, miután feltűnt neki, hogy ferdén áll az egyik kép, amit a falra helyezett ki dekorációnak. A festmény mögé bepillantva ugyanis egy kígyót talált, ami olyan hatalmas volt, hogy nem is mert hozzányúlni.

Ezért végül szakemberek segítségét kellett igénybe vennie a probléma megoldására.

Az ausztráliai 7News beszámolója szerint a váratlan vendéget még augusztus 18-án fedezték fel, de a háztulajdonos annyira megijedt, hogy rögtön kiszaladt a nappalijából, és segítséget hívott.

Hatalmas szerencséje volt, mivel a Sunshine Coast Snake Catchers nevű vállalkozás emberei éppen a környéken tartózkodtak, így 20 perc múlva már meg is érkeztek.

A kígyóbefogó csapat egyik tagja pedig nemcsak eltávolította az ingatlanból a festmény mögött bujkáló kígyót, hanem meg is örökítette az állat- és otthonmentő akció izgalmait.

A Facebookra feltöltött videóban az látható, ahogy a kígyómentő szakember leemeli a képet a falról a 1,5 méter hosszú szőnyegmintás pitonnal a hátoldalán, majd leveszi a képről a hüllőt, és berakja egy kígyók tárolására használt zsákba.

A szőnyegmintás pitonok egyébként nem rendelkeznek méregfogakkal, így nem különösebben veszélyesek az emberre, de azért nagyot tudnak harapni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik