Szórakozás

„Idén Blake válogatta ki a fotókat?” – Ryan Reynolds kivételesen nem trollkodta szét felesége szülinapi posztját

Dia Dipasupil / Getty Images For Entertainment Weekly
Dia Dipasupil / Getty Images For Entertainment Weekly
Sőt, meglepően megható köszöntést osztott meg az Instagramján.

Ha augusztus 25., akkor Blake Lively-nek szülinapja van, ami egyben azt is jelenti, hogy a színésznő férje, Ryan Reynolds közzétesz egy emlékezetes (vicces) köszöntő posztot az Instagramján. A tradíció hat éve, Lively 30. születésnapján indult, amikor a színész egy olyan képpel köszöntette feleségét, aminek a középpontjában ő maga állt, míg a nőt szinte teljesen levágta róla. A házaspár azóta is előszeretettel trollkodja meg egymást a közösségi oldalaikon, amihez általában a lehető legelőnytelenebb, legkínosabb képeket használják.

Lively idén 36 lett, és Reynolds megszokott posztja sem maradt el, viszont a rajongók legnagyobb meglepetésére ezúttal a heccelődésnek semmi nyoma nincs, sőt, a színész kifejezetten szívhez szóló bejegyzést tett közzé a jeles napon, a képválogatás pedig csupa jól sikerült fotóból áll.

Az egyetlen dolog, ami visszavonhatatlanul az enyém ezen a világon, az a szeretet, a megbecsülés és az áhítat, amit e személy iránt érzek. Tanúja lenni az ő életének olyasmi, amit akkor sem tudnék magától értetődőnek venni, ha megpróbálnám. És higgyétek el, próbálkozom. Boldog születésnapot, Blake! Miattad fényeskedik a Hold.

A kommentszekcióban rögtön beindultak a találgatások, hogy Reynolds Instagramját talán meghekkelték, egy hozzászóló azzal poénkodott, hogy Lively biztosan fegyvert fogott férje fejéhez, amikor az a fotókat válogatta. Ezzel viccelt a Facebook is, hivatalos Instagram-profiljukkal azt írták a bejegyzés alá:

Idén Blake válogatta ki a fotókat?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés

Íme, Reynolds köszöntése tavalyról:

Kapcsolódó
Ryan Reynolds megköszönte a feleségének, hogy időnként elhessegeti otthonról
Ezúttal nem csak egy csomó kínos fotóval köszöntötte Blake Lively-t a születésnapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik