Szórakozás

Stahl Judit: Én nem szerettem celeb lenni, és nem is vagyok jó annak

RTL
RTL
Ritkán ad interjút a visszavonult tévés, de most kivételt tett.

Stahl Judit évekkel korábban a kereskedelmi tévézés világából a gasztronómia felé fordult, ma saját könyvkiadóját vezeti. Az üzletasszony a nyilvánosságtól visszavonultan él, ritkán szólal meg, de most interjút adott a Fókusznak. Ebben egyebek mellett arról beszélt, szerinte ő sosem volt jó celebnek.

Én nem szerettem celeb lenni, és nem is vagyok jó annak. Én nem tudok jópofizni, kedvesen, udvariasan beszélgetni. A semmiről különösen nem tudok beszélgetni, az nagyon nehéz nekem. Viszont szerettem volna látni még jobban a világot, és élvezni, töltődni. Nem akarok influenszer lenni, és naponta megosztani magamról, hogy így is néztem meg így is néztem. És akkor ezt én Instán meg TikTokon posztoljam… Köszi, nem. Ez nem én vagyok. Én szeretem megélni a dolgokat, és nem lefotózni másnak a dolgokat

– fogalmazott a műsorban. Mint mondta, sokan felismerik őt az utcán, és ez jól is esik neki, de szerinte mindennek „van egy vége”.

Elmondása szerint kicsit sem hiányzik neki a tévézés, és szakácskönyvet sem szeretne már többet írni. Nem néz híradót, és a híreket is csak annyira követi, mint egy átlagember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik