Szórakozás

Schumacher Vanda hirtelen felindulásból két esküvői ruhát vásárolt magának

RTL
RTL
Maga sem érti, miért tett így, mivel mint mondta: „Nem hogy kettő férjem, egy sincs”.

Schumacher Vanda a héten megosztott egy videót TikTokon, amit még Los Angelesben, vásárolgatás közben vett fel. Mint elmondta, a jelenleg zajló Szegedi Ifjúsági Napokra keresett partiszetteket. Egy üzletben szegecses melltartót, valamint extrém kabátokat és kalapokat próbált fel, de ezek közül mindent a boltban hagyott a borsos árak miatt, ugyanis ha minden neki tetsző darabot megvett volna, az nagyjából 10 ezer dollárba, átszámítva 3,5 millió forintba került volna.

Bármennyire is hálás vagyok az univerzumnak, hogy viszonylag jól élek, azért egy sima designer melltartóra kidobni ennyi pénzt, az talán még nem az idei évnek a projektje

– kommentálta az eseményeket, majd egy másik butikot is megmutatott, ahol már jóval olcsóbb darabok közül tudott válogatni. Itt rábukkant az esküvői ruha szelekcióra.

Nem tudom, hogy mi van velem, de egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne próbáljam fel

– mutatta meg az első kiszemelt ruhát, amiben úgy érezte magát, mint egy „múlt századi hercegnő menyasszony”.

Esküszöm, ezekért a pillanatokért szeretem a legjobban a saját életemet, mert valahogy mindig ilyen szituációkba keveredek.

Később egy másik esküvői ruhát is kiválasztott, és végül mindkettőt meg is vásárolta. Fizetés után realizálta, hogy mi is történt vele.

Ezért nem járok vásárolni… Most vettem kettő darab esküvői ruhát magamnak. Nem hogy kettő férjem, egy sincs. Istenem, már megint ezt miért csináltam? Nem volt olcsó sem, nem értem, hogy miért tettem ezt, na mindegy!

A videót azzal zárta, hogy az egyik ruha lehet, hogy el van átkozva, mert miután hazavitte, autóbalesete volt. Azt ígérte, erről később majd még mesél.

@vandaschumacher Na ez is váratlan volt 🤷🏼‍♀️😅🫠 #whatisgoingon #napivlog #egynapvelem #la #losangeles #losangelesvlog #melroseave #haul #mitvettem ♬ original sound - SchumacHERO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik