Szórakozás

L.L. Junior a Petőfi hídon készült videóról: G.w.M vett egy autót, meg akartam nézni, hogy gurul el mellettem

Mohos Márton / 24.hu és TV2
Mohos Márton / 24.hu és TV2
Együttműködő lesz a hatóságokkal.

A 24.hu megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság ma délután közleményben tudatta, hogy hivatalból eljárást indítottak L.L. Junior Instagram-sztoriban megosztott videója miatt: a zenész látszólag vezetés közben készítette a felvételt, miközben a Petőfi hídon Budáról Pest irányába haladt át. Eközben elhajtott mellette egy másik autó, mire a rapper azt mondta:

Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?

A videó további részéből kiderült, hogy a másik kocsit G.w.M vezette, és mint ahogyan az a műszerfalon látható, L.L. Junior is 100 km/h-val hajtott át a hídon.

Az ügyet illetően a rapper először az Instagram-oldalán reagált, majd a 24.hu-nak is nyilatkozott.

Széttárom a kezem azelőtt, miért nem indít a rendőrség eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak. Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket. Sajnálom a negligens magatartást, és továbbra sem áll szándékunkban gondatlan vezetésre buzdítani a fiatalokat

– szögezte le a rapper, akivel a Fókusz stábja is felvette a kapcsolatot.

L.L. Junior a műsorban ismét kiemelte, hogy G.w.M-mel nem versenyeztek, és nem is az erejüket fitogtatták. Mint álltja, zenészkollégája nemrég új autót vásárolt, ő pedig csak azt szerette volna megnézni.

Az cél az volt, hogy vett egy autót, és én meg akartam nézni, hogy gurul el mellettem. Egy gázfröccsöt adott ő is, én is. Abban a pillanatban le is lassultunk, hiszen egy szabad, 400 méteres út volt előttünk. Semmi több. (…) Bebrummogott egyet egy szabad útvonalon, tök egyenesen, ráadásul abban a pillanatban ő meg is állt, és én is. Nem gondolom, hogy veszélyeztettünk volna bárkit is. Majd eldöntik a hatóságok.

A rapper hozzátette, nagyon sok üzenetet kapott a közösségi oldalán olyanoktól, akik azt sérelmezték, hogy vezetés közben videózott. Ezzel kapcsolatban azt mondta, az vesse rá az első követ, aki még sosem fogta a kezébe telefonját az autójában.  Úgy véli, nem lesz hosszú lefolyású az ügyük, és amint megkapja az idézését, együtt fog működni a hatóságokkal.

Időközben G.w.M is a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztotta meg gondolatait a követőivel. Először leközölte ugyanazt a nyilatkozatot, amit korábban a zenészkollégája, majd megosztott kettejükről egy felvételt, melyen éppen jótékonykodnak.

Ezekről a pillanatokról kellene írni, és az ilyen dolgok mellé kellene állni a sajtónak, illetve ezeknek a kommentharcosoknak is ilyenekre kellene felfigyelni, energiát fektetni. Nem pedig azt figyelni, hogy mikor mibe lehet belekötni. Ezeket a dolgokat kellene impulzusként használni egy szebb jövő érdekében

– írta a videóhoz.

Kapcsolódó
L.L. Junior: Azt nem értem, miért nem indítanak eljárást azok ellen, akik folyamatosan marihuánafogyasztásról posztolnak
A rapper azt mondta a 24.hu-nak, vállalja a történtekért a felelősséget, és a következményeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik