Szórakozás

„Nem voltak valami harmonikus viszonyban” – Simon Kornél Geszti Péter autójában látta meg először leendő feleségét

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Azóta két fiuk született Gryllus Dorkával.

Gryllus Dorka és Simon Kornél nemrég együtt vendégeskedtek a Szóló című YouTube-műsorban. Dombóvári Vanda az adás alatt arról is kérdezte a színészt, igaz-e, hogy egyszer meglátta Gryllust, és akkor eldöntötte, hogy ő lesz majd a felesége. Mint kiderült, ettől némivel összetettebb volt az említett történet.

Magam sem értem a mai napig, hogy kunkorodhatott fel bennem ez a gondolat. Az életem sztorija most már. Az első találkozásunk – amire Dorka nem emlékezhet, hiszen ő nem látott engem, csak én láttam őt, a szegedi régi hídon történt. Az akkori férjének, Geszti Péternek valamelyik zenekarának volt koncertje, vagy Dorka játszott a szabadtérin, már nem tudom…

– magyarázta Simon, aki saját bevallása szerint akkoriban mindig nyitott szemmel járt a barátaival, ha híres színészek játszottak a városukban, remélték ugyanis, hogy talán később összefuthatnak itt-ott egyikükkel.

Egyszer caplattunk át Újszegedre egy haverommal, és akkor láttam Péternek a Beatle-jét, lassan jöttek, láttam, hogy Dorka vezet, és szemmel láthatóan nem voltak valami… harmonikus viszonyban abban a pillanatban. Néztem hosszan az autó után, és akkor valami isteni sugallat jött, nem tudatosan fogalmaztam én ezt magamban meg, hogy na, egyszer ez a nő a feleségem lesz. Jézusom, mondom, miket gondolok, menjünk tovább!

– emlékezett vissza a színész, hozzátéve: mikor Gryllus Dorka édesanyja felhívta, hogy rendezne egy darabot, amiben ketten játszanának a lányával, azért újra eszébe jutott az említett sztori.

A színésznővel végül valóban egymásra is találtak, két közös fiuk is született. Mint mondták, az ő kapcsolatukban is volt már „égszakadás-földindulás”, de az elmúlt évek alatt sokat fejlődtek egymás mellett, és máig dolgoznak magukon.

A teljes interjút ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik