Szórakozás

Édesanyja nyomdokaiba lépett a floridai sztriptíztáncosnő

Gyermekkori álmát váltotta valóra.

A kisfiúk gyakran álmodnak arról, hogy felnőve tűzoltók, mozdonyvezetők vagy kukásautó sofőrök lesznek (legtöbbször valamilyen nagy, színes járgányhoz köthető mesterséget választanak), míg a lányok hercegnőként, színésznőként vagy énekesnőként képzelik el a karrierjük – aminek többek közt a feltűnő, akkor gyönyörűnek látott ruhákhoz is köze lehet.

Egy Floridában élő nő így – saját bevallása szerint – gyermekkori álmát váltotta valóra, mikor édesanyja nyomdokaiba lépve sztriptíztáncosnő vált belőle. A korábban táncosnőként dolgozó Sherry lánya születése előtt két évvel autóbalesetet szenvedett, ezért fel kellett hagynia munkájával, de szívesen mesélt arról gyermekének – írja a 96k-Rock.

Sebrena Verlice még csak 14 éves volt, mikor édesanyja adott neki néhány jelmezt, hogy próbálja fel azokat – és a kamaszlányban szemernyi kétség sem maradt, hogy ő is ezzel szeretne a jövőben pénzt keresni. 20 éves korában elhatároztatta, hogy folytatja édesanyja megszakadt álmát: vett magassarkú cipőket, első saját fellépő ruháit és egy rudat, amin gyakorolhatott.Sabrena az internet segítségét hívta, hogy autodidakta módon sajátítsa el a különös álom lépéseit, hogy mindössze három évvel később már megkeressen ebből annyi pénzt, amelyből kényelmesen megél a floridai Tampában.

A 23 éves nő mindemellett arra figyelmezteti követőit, hogy noha esetében valóban egy gyerekkori álom vált valóra, nem mindenkinek való ez az életmód. Időnként furcsa kéréseket is kap nézőitől, és azok gyakran átlépik a határokat.

@shipvvrecked tumblr forever #stripper #skripper #strippa #moneytok #money #stripperlife🥰🥰🥰🥰 #accountantsoftiktok ♬ Tumblr Girls (feat. Christoph Andersson) - G-Eazy

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik