Szórakozás

Rábízta a szívét egy rabra a börtönőrnő – most rá is börtönbüntetés vár

Beteljesületlen maradt a szerelem az angliai börtönben.

Egy angliai börtönőrnő intim kapcsolatot alakított ki az egyik fogvatartottal, amely nyilvánosságra kerülése után a nőt is börtönbe zárták –  írja a Daily Star.

Aisha Golsby egy portlandi fegyház börtönőre Instagramon keresztül akadt össze a rablás és drogkereskedelem vádjával letartóztatott fogvatartottal, akivel hónapokon keresztül szerelmes üzeneteket és telefonhívásokat váltottak egymással.

Deano Harrison egy illegálisan birtokolt telefonon keresztül többek között azt írta a 23 éves nőnek, hogy ismeretségük rövid ideje ellenére még soha nem érzett ilyen szerelmet valaki felé, a nő pedig viszonzásul „rábízta a szívét” a férfira. Noha Golsby tisztában volt vele, milyen időközönként kutatják át a cellákat, és ezt az információt megosztotta kedvesével is, végül mégis megtalálták Harrisonnál a tiltott eszközt.

A férfi büntetését hat hónappal hosszabbították meg, míg a börtönőrnőt felfüggesztették állásából és 16 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Az ügy tárgyalásán jelenlévő ügyész elmondása szerint a börtön területén nem történt fizikai kapcsolatfelvétel, de „az üzenetek önmagukért beszélnek” , melyből az egyik – Harrison által küldött – így szólt:

Senki iránt nem éreztem még így. Soha nem gondoltam, hogy ilyen mély lesz, nem gondoltam, hogy kötődni fogok hozzád. Soha nem éreztem szerelmet senki iránt ilyen rövid idő alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik