Szórakozás

„Múltkor Tóth Andi találta ki” – Zámbó Krisztián nem bánná, ha rokonok volnának G.w.M-mel

tv2
tv2
Az énekes azt mondja, terebélyes a Zámbó család, bármi lehetséges.

Varga Márk, azaz G.w.M különös történettel állt elő a minap: azt mondta, lehetséges, hogy rokoni szálak fűzik Zámbó Jimmyhez.

Édesanyám részéről az összes felmenőm zenész volt. Anyai részről a nagy­ma­má­mék Zámbók, kiskoromban a dé­di­ma­mám­hoz sűrűn járt fel Jimmy, és játszott is velem, de nagyon kicsi voltam, így csak halvány emlékeim vannak róla. Így aztán lehet, hogy van rokoni kapcsolat is köztünk. Nekem ez az út adott volt: vagy csibész leszek vagy zenész. Így ötvöztem ezt a kettőt, és most itt ülök, de szerencsére inkább zenész lettem – részletezte a magazinnak a rapper.

A Bors megkereste Zámbó Krisztiánt, a néhai énekes fiát, hogy mit szól a felvetéshez:

Nem tudom igazolni, se cáfolni azt, amit Márk mond. Tehetséges srác, jó zenész, és egyáltalán nem szégyellném, ha rokonok lennénk, sőt! Márkkal ismerjük, kedveljük egymást, de ez még nem merült fel eddig. Nem tudom, most hogyan került ez a dolog elő, de nem bánnám, hiszen Márk tehetséges zenész. A múltkor a Tóth Andi kitalálta, hogy az ő ereiben is csörgedezik Zámbó-vér, és azt sem bánnám. A Zámbó család elég terebélyes, nagyon sokan vagyunk, bármi megeshet

– árulta el a lapnak.

Kapcsolódó
G.w.M lehetségesnek tartja, hogy rokoni kapcsolat fűzi Zámbó Jimmyhez
Az anyai nagyszülei Zámbók voltak, és emlékszik is rá, hogy a Király játszott is vele kiskorában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik