Szórakozás

Jennifer Aniston szerint a szülei válása az ő szerelmi életére is rányomta a bélyegét

David Livingston / Getty Images
David Livingston / Getty Images
Úgy érzi, van még hová fejlődnie a kapcsolataiban.

Jennifer Aniston nemrég a Wall Street Journalnek adott interjút, melyben a szerelmi életéről, pontosabban annak aktuális hiányáról is mesélt. Mint mondta, máig kihívásként éli meg, ha szerelmi viszonyba kezd, ehhez pedig szerinte a szülei válásának is köze lehet – a színésznő ugyanis még csak kisgyerek volt, amikor ők ketten szakítottak.

A kapcsolatukat elnézve nem éreztem azt, hogy ó, alig várom, hogy én is ezt csinálhassam. Azt hiszem, ez mindig nehéz volt számomra egy kicsit a kapcsolatokban, mert jóformán tényleg egyedül voltam. Nem tetszett az ötlet, hogy feláldozzam azt, aki vagyok, vagy amire szükségem van, nem igazán tudtam, hogyan kell

idézte a színésznőt a WSJ nyomán a Page Six.

Aniston hozzátette, eddigi tapasztalatai szerint egyszerűen könnyebb volt egyedül lennie, mint párkapcsolatban, saját bevallása szerint ugyanis nem túl jó „adok-kapok” téren. Bevallotta, jelenleg is dolgozik azon, hogy ne féljen elmondani, mit akar és mire van szüksége egy kapcsolatban, a téma viszont továbbra is kihívást jelent a számára.

A színésznő egyébként kétszer már férjhez ment: először Brad Pitt felesége volt, 2000 és 2005 között voltak házasok, 2015-ben pedig Justin Theroux-nak mondta ki az igent, tőle 2018-ban vált el, de máig baráti viszonyt ápolnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik