Szórakozás

Feltűnően dús haja van Harry hercegnek új fotóján, a kommentelők nem kímélték

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Feltételezhetően nem a haja nőtt vissza, csak a retus szaladt meg egy kicsit.

Új portré jelent meg Harry hercegről a BetterUp nevű coachinggal és mentálhigiénével foglalkozó cég honlapján. A fotón sötét, sűrű hajzuhataggal látható a herceg, aki chief impact officer pozícióban dolgozik az amerikai vállalatnál évek óta. Munkája során főként előadásokat tart olyan témakörökben, mint kiégés, motivációvesztés, és a meditáció fontossága.

Visszatérve a frizurájára: a dús hajkorona látványa azért is meglepő, mert a Harry hercegről készült legutóbbi képeken – a hónap elején például lefotózták, amint feleségével, Meghan Markle-lel Tokióban vásárolgatott – sokkal ritkásabb és világosabb a haja. A Twitteren meg is jelentek a fanyalgók, akik közül többen szóvá tették: Harry Tartalék című memoárjában gúnyt űzött bátyja, Vilmos herceg hajvesztéséből, azt „riasztónak” és a sajátjánál is „előrehaladottabbnak” nevezte.

A legjobb posztokból a New York Post mazsolázgatott.

  • „Harry herceg új képe a BetterUp oldalán aligha tereli el a figyelmet arról a tényről, hogy kopaszodik, méghozzá csúnyán. Nem szokásom az embereket a kinézetük miatt kritizálni, de Harry sem különb, aki a bátyját ugyanezért kigúnyolta. Már nem tud senkit átverni, és azzal, hogy letagadja a nyilvánvalót, nem tesz jót magának sem.”
  • „A bátyja méltósággal viselte a hajhullását, annak ellenére, hogy az öccse viccelődött rajta. Harry most megint bolondot csinált magából, amiért nem hajlandó elfogadni, hogy már nem 25 éves, és más frizurára van szüksége a kopaszodás miatt.”
  • „Tagadásban él azzal kapcsolatban, hogyan néz ki, és minden mással is, ami vele történik.”
  • „Nevetséges, amikor az emberek ezt csinálják, a szemeiket megnagyobbítják és kékebbre szerkesztik, a bőrüket hibátlanra, a hajukat dúsabbra. Aztán a Tescóban meglátod őket filterek nélkül.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik