Szórakozás

Lakatos Márk: A sok tízmilliárdot elfüstölték a petárdákra, a pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak továbbra is kuss

Super TV2
Super TV2
Velős gondolatokkal köszöntötte az országot.

A hétvégén országszerte ünnepelték a magyarok az államalapítás napját: a Várkert Bazárban Tóth Gabi is fellépett, oldalán a Fricska Táncegyüttessel.

Az ünnep apropójából Lakatos Márk is megosztott a közösségi oldalán egy írást, melyet a saját grimaszolós fotójával illusztrált.

Egyet nem értek! Ezzel a kedves, intelligens, nemzeti arckifejezéssel vajon miért nem fértem be a Karmelitában rendezett Szent Pityu szülinapi buliba? Vagy esetleg a diktátor Erdogan, a homofób kathari emír meg a bukott szélsőjobbos volt elnökök mellett nem lett volna kaszinó képes a fizimiskán?

– sorolta kérdéseit a stylist, majd a „kinyílik a fricska a zsebemben” szójátékkal folytatta gondolatait.

Legalább Győzike meghívhatott volna a bazilikás, magyar zászlós bulijába, vagy Tóth Gabi, amikor a Jóistenke előtt tett házassági esküje után a Szent Pityu napi újkenyeret is megszegte. A sok tízmilliárdot elfüstölték a petárdákra, a pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak továbbra is kuss, de legalább készülünk a háborúra…valamivel stresszelni kell a szavazókat, mert maguktól egyre kevésbé hiszik el, hogy a jóságos kormány védi meg őket a széltől is…meg a nagy jóléttől is. Boldog szülinapot, Magyarország

– zárta sorait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik