Szórakozás

Tornóczky Anita: Gratulálok a kenyér és cirkusz jegyében milliárdokat elfüstölő, több ezer állat sokkos állapotát, halálát okozó tűzijátékhoz!

Tulok András / RTL KLub
Tulok András / RTL KLub
Ő maga egy percet sem látott belőle, mert közel háromnegyed óráig próbált megnyugtatni egy sokkosan őrjöngő kutyát.

Vasárnap este 34 ezer pirotechnikai effekt világította be az eget Budapesten, 230 indítási pontról, köztük a Szabadság és az Erzsébet hídról, 7 folyami uszályról és még számos pontonról. Az államalapítás ünnepén rengetegen nézték a tűzijátékot, ám ahogyan az évről évre lenni szokott, nem mindenki örült a hangzavarnak – köztük a kutyákkal foglalkozó Tornóczky Anita sem.

Gratulálok ismét a kenyér és cirkusz jegyében milliárdokat elfüstölő, több ezer vadon élő és társállat sokkos állapotát és halálát okozó tűzijátékhoz! Csodaszép volt bizonyára, csak én »sajnos« nem láttam, mert 40 percig egy sokkosan őrjöngve támadó kutyát próbáltunk elrakni biztonságos helyre, hogy ne legyen ön és közveszélyes

– írta Instagram-oldalán Tornóczky, aki arra kérte a követőit, ha sokkos állapotban lévő állatot látnak, segítsenek rajta, ha pedig a kedvenceik elvesztek, ellenőriztessék a chipregisztrációs adatokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tornóczky Anita (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Rengeteg ember, képeken a grandiózus tűzijáték
34 ezer pirotechnikai effekt világította be az eget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik