Szórakozás

Naponta jár postára, kisebb vagyont keresett azzal, hogy eladta vásárlásmániás barátnője hordatlan ruháit

Getty Images
Getty Images
A hatgyerekes apa meglátta az üzleti lehetőséget.

Egy főleg ruhák eladására specializálódott alkalmazásra töltötte fel vásárlásmániás barátnői hordatlan ruháit egy férfi, ezzel pedig rövid időn belül 300 fontot, azaz bő 130 ezer forintot keresett, írja a Ladbible. A negyvenhárom éves, hatgyerekes apa, Paul Young megunta, hogy egyre nőnek otthon a ruhahegyek, ráadásul a közel kétszáz darab ruhát barátnője szinte sosem hordta. Young úgy döntött, helyet szabadít fel a lakásban, ezzel pedig két legyet egy csapásra módon pénzt is keresett.

A barátnőmnek költési problémái vannak, szóval ezek mind a felesleges göncei. 24 órán belül vagy még annál rövidebb idő alatt postára adom őket

– írta a profiljába, ami annyira bejött az embereknek, hogy 1700 követője lett rövid időn belül. Öt órát töltött a ruhák fotózásával és feltöltésével. A férfi elmondta, naponta járt a postára, volt olyan vevő, aki több darabot vett egyszerre. Hozzátette: a lakásukban a szekrények tömve voltak vákuumcsomagolt ruhákkal, amiket a nő sosem hordott.

Először úgy volt, adományboltba viszik a ruhákat, végül mégis inkább úgy döntöttek, nem jótékonykodnak és pénzt szereznek belőlük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik