Szórakozás

Írja be ezt az ausztrál címet a Google térképbe, fel fog röhögni

Fény derült a bunyó titkára.

Ha a cikk olvasója megnyitja a Google térképet, majd beírja ezt a címet: 8 Kuhlmann Rd, Old Calperum SA 5341, Ausztrália, csodát láthat.

A Dél-Ausztrália államban található település térképe mellett ugyanis megtalálja a fotót, amit a Google maps autója készített a környéken.

A képen pedig az látható, hogy egy narancssárga felsős, cowboykalapos férfi épp fojtogatja citromsárga felsős kollégáját. 

A kép már azelőtt terjedni kezdett az interneten, mielőtt tudható lett volna, hogy valójában mi történik. Sőt úgy volt igazán vicces, hiszen azt gondolhattuk, hogy a Google világjáró autója tényleg egy látványos bunyó pillanatait fotózta le.

Most azonban megszólalt a „verekedés” egyik résztvevője, Kenny Riley, aki elmesélte: kollégájával épp ebédeltek, amikor észrevették, hogy a közelben van a Google Street View-ra felvételeket készítő autó, úgyhogy kitalálták, hogy valami vicceset fognak csinálni a fotók elkészültének pillanatában.

Sikerült nekik.

„Az első dolog, ami eszünkbe jutott, az volt, hogy egy kicsit összeverekedünk” – nyilatkozta az egyik főhős a 10 News First Adelaide csatornának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik