Szórakozás

Zajokat hallott a háztetőről, majd kiderült, hogy hónapok óta a pincéjében él egy idegen

„Tudod, milyen hátborzongató látni, ahogy előbújik egy kar, és a ház oldalát tapogatja?” – tette fel a költői kérdést a kaliforniai nő az önkényes házfoglaló letartóztatását megörökítő TikTok-videójában.

Egészen hihetetlen és kellemetlen felfedezést tett pár nappal ezelőtt egy amerikai nő, amikor a kaliforniai otthonában tartózkodva egyszer csak úgy hallotta, mintha valaki matatna a háza tetején, majd amikor kiment megnézni, hogy mi történik, akkor egy pinceablakon kikandikáló idegen karra lett figyelmes – írja a Daily Mirror.

Ashly Guardino végül elborzadva fedezte fel, hogy már több hónapja a háza alatt él egy idegen férfi.

Egy egész ember lakik itt hónapok óta. A ház alatt lakik. Tudod, milyen hátborzongató látni, ahogy előbújik egy kar, és a ház oldalát tapogatja?

tette fel a kérdést TikTokon megosztott videójában, majd meg is mutatta a pince ablakát, ahol felfigyelt az idegenre. A vasárnap közzétett poszt azzal folytatódik, ahogy a még mindig a pincében bujkáló önkényes házfoglalóra fegyvert szegez két rendőr, és letartóztatják.

A nő pedig jól szemügyre veszi a felvétel végére bilincsbe verve rendőrautóba ültetett férfit, és csak annyit mond rá, hogy „be van tépve, mint a gerely”.

@ashlyguardino

♬ original sound - Ashlyguardino

Az 5 nap alatt 6,4 millió lejátszást, 350 ezer lájkot, és valamivel több mint 10 ezer kommentet generáló videó alatt két tábor alakult ki. „Szó szerint soha többé nem tudnék aludni” – írta az egyik, Guardinóval szimpatizáló tábor képviselője. Ugyanakkor voltak olyanok is, akik inkább a lecsúszott életet élő önkényes házfoglalóval éreztek együtt.

A hátborzongató történet végén azonban megjelent egy fénysugár is egy cica formájában. Akit Ashly Guardino szintén a pincében talált – és az illetéktelenül ott tartózkodó emberrel ellentétben őt be is fogadta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik