Szórakozás

Jöhetne Magyarországra is: Drake tízmilliós Birkin-táskát adott koncertjén egyik rajongójának

Marcelo Hernandez / Getty Images
Marcelo Hernandez / Getty Images
Valaki nagyon jól járt.

Drake Los Angelesben koncertezett a napokban, ahol igencsak nagy összegű meglepetést kapott tőle egyik rajongója, aki a színpad előtt figyelte az énekest. A rapper egy pink Hermès Birkin márkájú táskát vitt a színpadra, majd egy az első sorban ácsorgó nőnek adta.

A PageSix szerint ez a típusú táska (bár az anyagát nem lehet teljesen pontosan megállapítani) 30 ezer dolláron mozog, azaz körülbelül 10 millió forintos ajándék volt a rajongónak. Drake közben arról beszélt a színpadon:

Drake nem olcsóskodik!

Majd a rapper közölte a nővel, hogy megkapja a szükséges biztonsági kíséretet testőreitől, hogy a táskát eltehesse a koncert után.

@designer.ave His show tonight at the Forum in LA 😍But why wasnt it me lmao #itsablurtour #drake #birkin #losangeles #forum #california ♬ original sound - Designer.ave

És hogy ezek a táskák miért méregdrágák, arról ebben a cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
A szegény ember Birkin táskája elérhetővé tette a kifutók minőségét az átlagember számára
A Telfar mottója: nem neked, hanem mindenkinek. Cuccaikat kifutókon látni, táskáikkal celebek pózolnak, de célcsoportjuk elsősorban a szegényebb környékről származó divatrajongók, akik nem elég pénzesek, hogy luxusmárkákat vásároljanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik