Szórakozás

A Konyhafőnök tavalyi évadának nyertese, Varga Patrik elárulta, mire költötte 10 milliós nyereményét

RTL Klub
RTL Klub
Bár saját éttermet is szeretne nyitni, másra költötte a fődíjat.

Varga Patrik tavaly nyerte meg A Konyhafőnököt, noha azzal a jelmondattal indult neki a főzőműsornak, hogy „csak ne az első adásban essen ki, mert az nagyon ciki”. A versenyző a konyhafőnöki cím mellett a 10 millió forintos fődíjat is megkapta bő egy évvel ezelőtt, hogy mire fordította az összeget, arról most a Blikknek mesélt.

Mint mondta, természetesen tett félre a nyereményből, a pénz nagy részét viszont élményszerzésre fordította.

Mivel járunk videózni, olyan helyekre szoktunk menni, ahol lehet ugrálni nagy sziklákról. Ez is nyilván benne volt ebben egyrészt, hogy olyan helyekre tudjak elmenni, ahol ezeket meg tudom valósítani. Voltam Horvátországban többször is, Szlovéniában, Ausztriában. Izgalmasabb helyeken voltunk, például Szlovéniában raftingolni

– árulta el Varga, aki egyébként tervezi, hogy a közeljövőben saját éttermet nyit, előtte viszont még feleségül veszi a szerelmét. Szeptemberben lesz az esküvő, amire egész nyáron készültek (és készülnek továbbra is) a párjával.

Ami A Konyhafőnök hamarosan induló, jubileumi évadát illeti, a tavalyi győztes azt mondta, ha csak egy tanácsot adhatna a versenyzőknek az az lenne, hogy semmit sem kell túlaggódni, túlizgulni. Neki legalábbis saját bevallása szerint ez vált be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik