Szórakozás

A 12 évesen nyugdíjba vonuló milliomos megmutatta a vadiúj Range Roverét

Pixie Curtis eredetileg úgy tervezte, hogy majd csak 15 éves korában vonul vissza.

Ismét sokkolta a követőit az az ausztrál kiskamasz, aki már 10 évesen olyan sikereket ért el saját vállalkozásával, hogy milliomossá tudott válni. A még mindig csak 12 éves Pixie Curtis az év elején jelentette be, hogy nem vezeti tovább a játékok és masnik online értékesítésével foglalkozó vállalkozásait, és nyugdíjba vonul.

Azonban a családjával azóta Szingapúrba költöző fiatal vállalkozó, aki eredetileg úgy tervezte, hogy majd 15 éves korában vonul vissza, azzal okozott igazán nagy döbbenetet, amikor megmutatta a közösségi oldalán, hogy milyen búcsúajándékkal lepte meg magát.

Ugyanis Pixie’s Bows és Pixie’s Fidgets nevű cégeivel – melyek közül az elsőt még akkor alapította a PR-guru édesanyja, Roxy Jacenko, amikor a lánya kisbaba volt ’– olyan sok pénzt keresett, hogy be tudott ruházni egy vadiúj Range Rover Vogue First Edition luxusterepjáróra.

A Daily Mirror által bemutatott 12 éves milliomosnak azonban még várnia kell arra, hogy igazán kiélvezhesse ezt a konkrét gyümölcsét a munkájának, hiszen Szingapúrban csupán 18 éves korában kaphat majd jogosítványt.

A fiatal vállalkozó sikereit, és a háttérben tyúkanyóskodó édesanyját ebben a cikkünkben mutattuk be bővebben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pixie Curtis (@pixiecurtis) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik