Szórakozás

Tönkretette az arcát a brit Love Island celebje, mert túlzásba vitte az ajakfeltöltést

Zavarban van, és már bánja.

A brit Love Island 2021-es szériájának egyik szereplője a napokban közzétette, hogy túlzásba vitt ajakplasztikája után milyen utazást járt be – ha nem is a koponyája, de az ajkai körül.

Az itthon is licencelt brit párkereső reality után híressé vált Faye Winter az Instagramján osztotta meg 1,2 millió követőjével, hogy milyen tortúrán ment keresztül a szépészeti beavatkozásoknak hála, és most egyenesen küldetésének érzi, hogy felvilágítsa rajongóit az injekciós kezelések veszélyeiről.

Faye Winter nem szeretne megállni a Highlight magazinnak és a Daily Mail-nek adott interjúnál, valamint egy Instagramra feltöltött videónál: célul tűzte ki egy témába vágó tévés dokumentumfilm elkészítését, valamint a brit parlamentbe is el szeretné vinni a kampányát, hogy így támogatást nyerjen.

Az ajkaimmal megtett utazást sokan elítélik, sokaknak van róla véleménye, és sokaknak sokkal többet kellene róla tudniuk. Egy olyan korban, amikor mindent olcsóbban kaphatunk meg, csak akkor vesszük észre, hogy mindennek ára van, mikor hátralépünk egyet.

– hangzott el a 28 éves nő által levont tanulság.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Faye Winter 🤎 (@faye__winter)

Faye Winter bevallotta, hogy ő túl messzire ment. A sok töltőanyagtól ráncossá és megnyúlttá vált ajkairól készült képeket nézve zavarban érzi magát, és bánja a meggondolatlanságát.

Végül úgy döntött, hogy felkeres egy valódi szakembert, aki helyre tudja hozni a hibát, így most olyan ajkakkal rendelkezik, amilyenekre mindig is vágyott.

Kapcsolódó
Szivárgó, robbanó és felemás mellimplantátumok – katasztrofálisan elsült plasztikai műtétek
Mint az alábbi listából kiderül, van, akinek az a vágya, hogy Barbie-ra, Kenre vagy Kim Kardashian-re szeretné átoperáltatni magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik