Szórakozás

Embertelen mennyiségű pénzt ajánlott Margot Robbie-nak egy weboldal, ha küld képeket a lábáról

intercom
intercom
Quentin Tarantino belépett a csetbe.

A Barbie főszerepéért úgy tudni, 12 millió dollárnál is több pénzt kapott Margot Robbie, és ebben még a produceri honorárium benne sincs. Most azonban más típusú pénzkereseti lehetőséggel kereste őt meg egy cég.

A Fun With Feet egy fotóküldésre szakosodott weboldal, amely 250 ezer fontot ajánlott a színésznőnek (nagyjából 113 millió forintot), ha regisztrál az oldalra, és a lábáról elad képeket a felhasználóknak.

Az oldal alapítója maga kereste meg Robbie-t.

Kedves Margot! A nevem Liz, és több ezer eladott lábnyi képet készítek a Fun With Feetre. Én is nagyon hasonlítok rád. Szeretnék veled együttműködni néhány Barbie-ihletésű tartalom kidolgozásában, amellyel mindketten milliókat kereshetünk. Ráadásul a Fun with Feet 250 000 fontot kínál kezdő bónuszként. Mi vagyunk a legjobb láb-eladó platform az interneten, és mivel sok ügyfelem már most is hozzám fordul, mert úgy nézek ki, mint Margot (és Barbie), tudom, hogy az együttműködésünk rendkívül népszerű lenne. A sztereotip Barbie lába körül őrült nagy az érdeklődés, higgy nekem. Az online lábtartalom másik hatalmas előnye, hogy továbbra is passzívan kereshetnél pénzt vele

– írja nyílt levelében, amit az ausztrál Perth Now kapott meg.

Kapcsolódó
A „homoszexualitás és egyéb nyugati devianciák” miatt Algériában is betiltották a Barbie-filmet
Ezzel már öt olyan ország van, aminek legalább egy részében eltűnt a moziműsorról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik