Szórakozás

Különös hálószobai szokásáról mesélt egy amerikai házaspár

Állítólag már 11 éve ez náluk a rendszer.

Egy amerikai tiktokker elképesztő kijelentést tett a férjével kialakított hálószobai szokásairól – mégpedig azt, hogy nincsen egy állandó helyük az ágyban, hanem éjszakáról éjszakára új oldalt választanak maguknak.

A Los Angeles-i Angelina Murphy, miután megtette ezt a merész állítást, több mint 500 követéjét vesztette el TikTokon, de a Daily Mail szerint ennek ellenére is kitart az igaza mellett.

Múlt éjjel ezen az oldalon aludtam, azelőtt pedig – két vagy három egymást követő éjszakán keresztül – ezen az oldalon aludtam.

– ecseteli Murphy a zavarba ejtő videójában.

@renovatingourhome Okay I really need to know if we are alone in this— do you randomly pick which side of the bed you are going to sleep on or do you sleep on the same side every single night? #bedroom #sleeptok ♬ nintendo wii (mii channel) song - julie on the internet

Az amerikai nő elárulta, hogy ő és párja, Skylar már 11 éve együtt vannak, és sosem vívtak territórium harcokat, mi több, nem is igazán szoktak erről beszélgetni.

Pepper Schwartz szociológus professzor az Insidernek elmondta, hogy egy ilyen megállapodás valójában jó ötlet lehet, hiszen ez rugalmasabbá teheti az életüket, és segít megszabadulni a ragaszkodástól.

A tény, hogy ezek az emberek soha nem döntötték el, hogy „Oké, így rendezzük be az életünket együtt”, idegessé tesz másokat, mert megkérdőjelezi az egész módot, ahogyan megteremtjük a párkapcsolati életünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik