Szórakozás

Frohner Fecó: Az, ahogy Hajas Laci vagy Zsidró Tamás képviseltette magát a médiában, számomra nagyon jó minta

RTL
RTL
Úgy véli, mindkét fodrász üde színfoltja volt a magyar televíziózásnak.

Frohner Fecó 2021 őszén tűnt fel először az RTL képernyőjén, volt kedvesével, R. Kárpáti Rebekával szerepeltek együtt a Nyerő Párosban. Frohner azóta több műsorban is felbukkant, de mint mondta, fodrászként neki a szalonja és a vendégei az elsők, esze ágában sincs „megélhetési celebkedésbe” kezdeni. Nem tagadja viszont, hogy a hírverés jót tesz az üzletének.

Kaptam már meg persze, hogy ki ez a hülyegyerek, aki a tévében bohóckodik?! De amikor rám keresnek, láthatják, hogy nem a szereplésekből élek, és nem is az egómat növelem általuk. A szakmám a mindenem, szeretném népszerűsíteni a szalont, illetve építeni a saját »márkám«. És hál’ isten, nemcsak a bohém, kicsit őrült énemre kíváncsiak, amit például a Gyertek át! című műsor megkövetel, hanem lehetek komoly is. Sőt, ezt az oldalamat a Celebrandiban muszáj is megmutatnom. Ha egy nővel találkozom, azt nem lehet, nem szabad elpoénkodni

magyarázta Frohner a Best magazinnak, majd azt is kifejtette, kikre tekint kvázi példaképekként a magyar médiában.

Az, ahogy Hajas Laci vagy Zsidró Tamás képviseltette magát a médiában, nagyon jó minta a számomra. Mindig is üde színfoltjai voltak a televíziózásnak. Igaz, amikor ők ismertek lettek, sokkal inkább mentek a beszélgetős, késő esti show-k, de ma már a realityk világát éljük.

A fodrász hozzátette, a hétköznapjaiban annyira elfoglalt, hogy jóformán nincs is magánélete. Kora reggeltől estig munkálkodik a szalonjában, és bár van három alkalmazottja, azt mondja, belőlük nem hajtja ki a szuszt is, ők normális beosztásban dolgoznak. Új vendégre nem is igen van kapacitása, ha viszont egy-egy frizura rendbehozása igazán nagy kihívással jár, van, hogy igent mond.

Saját bevallása szerint napközben még a szalonjában recepciósként dolgozó édesanyjával sem jut ideje beszélgetni, elfoglaltságai miatt szinte egyáltalán nem is él szociális életet.

Legutóbb is, amikor a legjobb barátom esküvője volt, odaugrottam öt percre, átadtam a borítékot, megöleltem őt meg a feleségét, és indultam is vissza a dolgomra. Ha el is ugranék egyet kávézni, felteszem magamnak a kérdést, mégis kivel? Na például erre is jó a Celebrandi, végre szemtől szemben ülhettem le nőkkel beszélgetni. És egészen új volt, hogy nem a tükörben kell a tekintetüket lesnem, miközben csinálom a hajukat

– mondta a fodrász, aki tisztában van vele, hogy az életvitelét kihívás összeegyeztetni egy leendő partnerrel, de nyitottan áll a dologhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik