Szórakozás

TikTokon keresi randipartnerét a férfi, akit Bogdányi Titanilla kikosarazott a Celebrandiban

Továbbra is áll a reggeli Budapesten, ebéd Milánóban, és vacsora Svájcban ajánlat.

Bogdányi Titanilla a Celebrandi hétfő esti adásában kapott randevúajánlatot egy Gábor nevű férfitől, aki mint mondta, nagyon szívesen megismerkedne a színésznővel.

Kedves Titanilla, mit szólnál egy olyan randihoz, hogy reggeli Budapesten, ebéd Milánóban, és vacsora Svájcban?

– tette fel a kérdést videós bemutatkozásában a férfi.

Bogdányi végül passzolta az ajánlatot, Schumacher Vanda viszont nyitott lett volna a férfival való ismerkedésre, mondván, a privát gép, az privát gép.

A videót készítő férfi nemrég üzenetben kereste fel szerkesztőségünket. Mint írta, magánrepülője nincs, a bérlést oldotta volna meg, a randevút pedig tényleg komolyan gondolta a színésznővel, ahogyan az említett Budapest-Milánó-Svájc útvonalat is – utóbbi országban érdekeltsége is van. Mivel viszont Bogdányi nem kívánt élni az ajánlatával, most a TikTokon vágott bele a randipartner-keresésbe.

Egy randihely továbbra is kiadó, és tartom is magamat ehhez a reggeli Budapesten, ebéd Milánóban, és vacsora Svájvban felhíváshoz. Menjünk el akkor, randizzunk, viszont most szeretném leszögezni, hogy privát gép azért nincsen, tehát az túl sok lenne. Viszont repülni fogunk, kétszer is. Sziasztok!

– mondta új videójában.

@sonandfatherlife

♬ оригинальный звук - ПЕРВЫЙ МУЗЫКАЛЬНЫЙ

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik