Szórakozás

Balázsy Panna egyszer beégett John Travolta előtt, mikor a Ponyvaregényről interjúztatta

Marjai János
Marjai János
Pedig előtte a filmet is megnézhette, de azt mondja, elaludt a fontos jelenetnél.

A story.hu szemlézte azt az új interjút, amit a riporter Balázsy Panna adott nemrég. Az újságíró felidézte, hogy élete egyik legkellemetlenebb szakmai élménye John Travoltához köti. 1994-ben elmehetett a cannes-i filmfesztiválra, ahol kanyargós úton, de végül lehetősége nyílt a színésszel interjút készíteni.

Épp akkor mutatták be a Ponyvaregény című Quentin Tarantino-filmet.

Reggel kilenc órára mehettünk el megnézni a Ponyvaregényt a moziban. Hát, eleve reggel moziba járni egy borzasztó műfaj. Nyilván, aki ezt szakmailag űzi, annak ez megszokott, de nekem ez teljesen új volt, ráadásul végigbuliztuk előtte az éjszakát.

Azt mondja, kevés dologra emlékszik a filmből, néha elbóbiskolt alatta. Ez volt a baj, merthogy Travolta karakterével kapcsolatban feltette a legrosszabb kérdést.

Elkezdtünk beszélgetni, iszonyatosan szimpatikus volt és nagyon aranyos. Egyáltalán nem volt még akkor internet, és nem igazán tudtam erre úgy készülni, mint ahogy mai fejjel készülnék. Egy ponton megkérdeztem tőle, hogy »John, egyébként elképzelhetőnek tartod, hogy Vincent Vega túléli? Egyáltalán van még jövője?«. Miközben úgy agyonlőtték a filmben, mint a huzat. Csak gondolom, annál a jelenetnél elaludtam, vagy nem fogtam fel, hogy mi történik. Nézett rám, kicsit megszánt, és döbbenten mondta, hogy »Hát, végül is bármi lehetséges«.

A Travoltával készült interjújának ezt a részét végül nem is vágták be abba az adásba, amiben később megjelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik