Szórakozás

Párás lett szex közben az önvezető taxi szélvédője

San Franciscóban erre is használják a járműveket.

Úgy tűnik, nem mindenki csak utazásra használja azokat az önvezető taxikat, amik egy ideje közlekednek San Franciscóban.

A Cruise nevű szolgáltatásról van szó (amelynek már konkurenciája is van, a Waymo), és hogy mi zajlik egy-egy ilyen járműben, arról a San Francisco Standard számolt be.

A lap megszólaltatott egy Alex nevű utast, aki részletesen mesélt robotaxis kalandjairól. Azt mondja, az utazások során legalább hat alkalommal bonyolódott valamiféle intim helyzetbe – a csókolózástól a behatolásos szexig. Gyakran a zárt térben történő lihegés miatt az ablakok is bepárásodtak, mint mondja a férfi, „bármilyen egyéb esetben, bármilyen más járműnél ez gondot okozott volna”, itt azonban nem jelentett problémát.

A riportban megszólalt a férfi párja, Megan is, aki elmesélte, hogy eleve köntösben szállt be a járműbe, azonnal csókolózni kezdtek, majd a „dolgok egymást követték”.

A lap 4 emberről tud, aki ilyen célra is használta az önvezető taxikat, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet ennél sokkal több eset.

Természetesen megszólalt a robotaxis cég is: a Cruise szóvivője szerint keményen dolgoznak azon, hogy szolgáltatásuk biztonságos és tiszta legyen, és bizony szükség esetén megteszik majd a megfelelő lépéseket azokkal szemben, akik megszegik az utazásra vonatkozó előírásokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cruise (@cruise) által megosztott bejegyzés

A szóvivő azt is elárulta, hogy az autók utasterében van kamera, ám azt csak baleset vagy egyéb vészhelyzet esetén hozzák működésbe, és előtte erről értesítik az utasokat is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik