Szórakozás

Kórházi ágyából adott hírt állapotáról Benyó Miklós, az MC Hawer és Tekknő formáció tagja

A zenész a minap került kórházba, szívinfarktust kapott.

Az MC Hawer és Tekknő nevű mulatós zenei formáció a minap a Facebookon adott hírt arról, hogy Tekknő Miki, azaz Benyó Miklós kétoldali szívinfarktust kapott. A poszt megjelenésekor a zenész már túl volt a műtéten, de kritikus állapotban volt, ezért azt kérték a rajongóktól, imádkozzanak érte.

Benyő nemrég a zenekar Instagram-oldalán jelentkezett be, a kórházból üzent a rajongóinak. Megköszönte a szeretetet, melyet üzenetek és telefonhívások formájában kapott, hálát adott továbbá a barátainak és a zenészkollégáinak is, akik érdeklődtek a hogyléte felől.

Úgy néz ki, megúsztam. Tényleg, ez a 24 óra kritikus volt, de azt mondták, hogy túlvagyunk rajta

– mondta az ágyában fekvő zenész, akire 3-4 hetes rehabilitációs kezelés vár, de azt követően szeretné is visszatérni a koncertezéshez.

Sajnos elvolt záródva két főér, azokat kellett kitisztítani. Betettek két fémlapocskát, amivel kitágították az ereket. Most teljesen jól érzem magam, de hát ugye ennek még van egy hosszabb lefolyása, amit végig kell csinálnom. Azután találkozunk, még egyszer köszönöm nektek. Ne aggódjatok, rossz pénz nem vész el!

– tette hozzá.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik