Szórakozás

Chloe Bailey sírva fakadt, miután vegánként véletlenül beleharapott egy hagyományos hamburgerbe

Amy Sussman / Getty Images
Amy Sussman / Getty Images
Ezelőtt tíz évvel fogyasztott utoljára állati eredetű ételt.

Chloe Bailey, az élőszereplős Kis hableány Arieljét játszó Halle Bailey nővére a napokban az Instagram-oldalán számolt be arról, hogyan került vegánként a vágyottnál közelebbi kapcsolatba egy hagyományos hamburgerrel – szúrta ki a Just Jared.

Mint mondta, Beyoncé szombati koncertje előtt rendelt magának és a testvérének vacsorát, miközben a szállodai szobájukban készülődtek Atlantában. Az énekesnő azt kérte a szobaszervíztől, hogy a Beyond márka vegán húspogácsáiból készítsék el nekik az ételeiket, amikor viszont a burgerek megérkeztek, Halle Bailey jelezte a nővérének, hogy amit kaptak, az talán mégsem vegán.

Megérintettem a húspogácsát, megszagoltam, és azt mondtam, persze, hogy az. Szóval befejeztem az öltözködést, haraptam egyet, és a hamburgerből csöpögő lé nem olyan volt, mint egy Beyond burger. Egyszerűen tudtam, hogy nem az.

Az énekesnő ezt követően a szálloda recepcióján érdeklődött, hogy bizotsan az általa kért márka húspogácsáját szolgálták-e fel nekik. Ekkor kiderült, hogy a személyzet félreértette a kérését.

Azt mondta, ezek Brand burgerek. Én Beyond burgert mondtam. Nem is tudom, mi az a Brand burger!

– mesélte Bailey, aki végül lehúzott egy egész doboz üdítőt, majd sírva fakadt, hiszen az esetet megelőző tíz évben semmilyen állati eredetű ételt nem fogyasztott. Emlékei szerint viszont a húga jót mulatott a történteken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik