Szórakozás

Egy vagyont költöttek az ikrek, hogy Barbie-ra és Playboy-nyuszikra hasonlítsanak

Ajkaiktól a szeméremajkaikig mindent plasztikáztak.

Daisy és Dolly ikrek. A Simpson-lányok az angliai Stockton-on-Tees településről származnak, 26 évesek. És egyik fő életcéljuk, hogy Barbie-hasonmások szeretnének lenni. A legendás – és a film miatt ismét felkapott – baba mellett egészen más női példaképeik is vannak, a Playboy nyuszik.

A lényeg, hogy a lányok már egészen fialaton túlságosan átlagosnak érezték magukat, ezért elhatározták, modellalkatot és babaarcot szeretnének. Amikor már nagyobbak lettek, azt is tudták, hogy nagy melleket, kerek feneket, telt ajkakat is akarnak.

A New York Post cikkéből kiderül, hogy az első beavatkozáson Dolly esett át, 2020-ban, aki szeméremajak-plasztikát csináltatott Romániában.

Daisy mindig ugyanolyan műtétre vágyott, mint a testvére hiszen az ikreknek fontos volt, hogy a beavatkozások után is nagyon hasonlítsanak egymásra. 2020 augusztusában – világjárvány ide vagy oda – a lányok megnagyobbíttatták a melleiket. Dolly mellfelvarráson esett át és implantátumokat kapott, Daisy csak implantátumokat rakatott be.

Aztán jött az orruk. Majd pedig az arcuk, álluk, ajkuk.

2022-ben Törökországba utaztak, ahol Dolly brazil feneket csináltatott, Daisy szeméremplasztikán esett át. Ő is szeretne brazil feneket, ám testvérével ellentétben inkább az Egyesült Királyságban műttetné meg magát, mert a kicsit tart a rosszabb hírű török klinikáktól.

Ami a jövőre vonatkozó terveiket illeti: mindketten szeretnének nagyobb melleket és egy újabb orrműtétet is, hogy még egyformábbak legyenek. A lányok nagyon elégedettek a kinézetükkel és azzal, ahogyan sikerült elérniük ezt a külsőt.

A Simpson-ikrek eddig nagyjából 160 ezer fontot (72 millió forint) költöttek a beavatkozásokra.

A Daily Star korábban arról írt, hogy a Simpson-lányok az OnlyFansen erotikus tartalmakat kínálnak az előfizetőiknek, és igen gyakran kapnak péniszfotókat ismeretlen férfiaktól – minden köszönés vagy egyéb bevezetés nélkül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daisy simpson (@daisysimpsonxox) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik